Home Autorecycling Onderdelen Service Occasions Leerbedrijf Zakelijke klanten Over Contact
Copyright © Autosloperij Smulders 2013
Designed by WebKnights

Autosloperij Smulders

Voor een leerling een bedrijf bij uitstek. Hier worden auto’s onderhouden, gerepareerd, gedemonteerd en gerecycled. Door de legio van mogelijkheden binnen het bedrijf op het gebied van motorvoertuigen. En uiteraard onze werknemers met de juiste kennis en jarenlange ervaring is Autosloperij Smulders een prima leerbedrijf voor leerlingen binnen de motorvoertuigenbranche.  

Innovam erkend leerbedrijf

Bij Autosloperij Smulders kunt u als leerling in de automobiliteitsbranche de fijne kneepjes van het vak leren. Ons bedrijf is gekeurd door het Innovam en voldoet aan de voorwaarden als leerbedrijf. Wij worden jaarlijks gecontroleerd of wij nog aan de gestelde criteria de voldoen. Dit gebeurt om voor u een kwalitatief goede stage plaats te behouden en de kwaliteit van ons bedrijf als gecertificeerd leerbedrijf in de automobliteitsbranche hoog te houden. Door erkenning van en samenwerking met het innovam. Kunnen wij er samen voor zorgen dat u de juiste en op maat gemaakt begeleiding krijgt. Afhankelijk van uw opleiding en de door u door te lopen stage. Wordt er voor u een op maat gemaakte stage plaats gecreëerd.  

Stage en ontwikkeling

Als leerbedrijf investeren wij niet alleen in de toekomst van het bedrijf, maar ook in “uw toekomst”. En minstens zo belangrijk de toekomst van de autobranche. Door de snelle ontwikkelingen in de autobranche zijn er ook goed opgeleid personeel en adequate vakmensen nodig. Dit doen wij door middel van goed samen te werken met u en het Innovam. Door uw ontwikkeling zo goed mogelijke te begeleiden in o.a. het bewaken van de voortgangscontrole van uw opleidingstraject, signaleren van knelpunten in de voortgang van uw opleiding, het proces en de groei van u als leerling begeleiden en ondersteunen, functioneren van u als leerling in het leerbedrijf en toetsing van u n de praktijk.

Autosloperij Smulders

Praktijk en resultaatgericht!
Leerbedrijf Leerbedrijf Leerbedrijf